OPSKRIFTER MULLIGATAWNY SUPPE Med gulerødder, kartofler, sambal oelek, æble og en masse lækre krydderier. Til 4 personer. gå til opskrift PLANTEDELLER Med PlantMate Shreds, grøntsagsboullion, champignon, løg og ingefær. Ca. 25 stk. gå til opskrift RØDEBEDEKOMPOT God til plantedellen. Med rødbede, rosiner og grøntsagsboullion.Til ca. 4 deller. gå til opskrift TOFUSALAT Med Kala Namak salt, gurkemeje, løgpulver og gærflager. Til 4 personer. gå til opskrift HVID BØNNEDIP Med cannellinibønner, hvidløg, persille eller basilikum, paprika og lime. Til 4 – 6 personer. gå til opskrift EDEMAMEBØNNEDIP Lækker dip med edemammebønner, hvidløg, tahin, citron og spidskommen. Til 4 – 6 personer. gå til opskrift HAYDARI Med peberfrugt, vegansk feta, persille og krydderier. Til 4-6 personer. gå til opskrift PORTOBELLO WELLINGTON Lækker Portobello Wellington med spinat, karameliserede løg og portobellosvampe. Opskriften er til 4 personer. gå til opskrift SVAMPE STROGANOFF Med blandede svampe og både stærk, sød og røget paprika. Til 4 personer. gå til opskrift KÅLSALAT MED BUTTERNUT SQUASH Frisk salat med saltede mandler, granatæble, rosmarin og citrusvinagrette. Opskriften er til 4 personer. gå til opskrift RØDBEDETATAR Med peberrodsdild-mayo, rugbrødschips, syltede rødløg og avocado. Til 4 personer. gå til opskrift SHEPHERD'S PIE Med bladselleri, røde linser, Naturli’ minced og worcestershire sauce. Til 4 personer. gå til opskrift FREDSFISK Lavet på pastinakker, kikærtemel og panko- eller almindelig rasp. Opskriften er til 4 personer. gå til opskrift HØNSEFRISALAT Lavet med Hälsans Kök filet pieces, champignon, asparges, Alpro proteinyougurt og Hellmann’s veganske mayo. Til 4 personer. gå til opskrift kontakt os Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at booke os til et arrangement? Så tøv ikke med at kontakte os! kontakt os her!