hønsefrisalat

Opskrift

Ingredienser

 

Til 4 personer

 

  • 1 pakke filet pieces (Hälsans Kök, Rema 1000 på frost)
  • 250 g. champignon
  • 1⁄2 dåse asparges skæres i mindre stykker
  • 2 dl. Alpro protein yoghurt (netto)
  • 1 dl. Hellmann’s vegansk mayo
  • Lidt dijonsennep
  • Karry
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

 

Start med at tø filet pieces op. Et godt tip er at tø dem op i lidt grøntsagsboullion for at give dem mere smag. 

I mellemtiden kan champignon og asparges skæres i mindre stykker. Gør det samme med filet pieces, når de er tøet op.

Steg filet pieces og champignon på panden, de må dog ikke blive brune. Køl af.

Alpro protein yougurt, mayo, sennep, karry, salt og peber blandes sammen. Efterfølgende blandes asparges, filet pieces og champignonstykkerne i dressingen. 

kontakt os

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at booke os til et arrangement? Så tøv ikke med at kontakte os!