OPSKRIFTER

MULLIGATAWNY SUPPE

Med gulerødder, kartofler, sambal oelek, æble og en masse lækre krydderier.

 

Til 4 personer.

PLANTEDELLER

Med PlantMate Shreds, grøntsagsboullion, champignon, løg og ingefær.

 

Ca. 25 stk.

IMG_0076

RØDEBEDEKOMPOT

God til plantedellen. Med rødbede, rosiner og grøntsagsboullion.

Til ca. 4 deller.

TOFUSALAT

Med Kala Namak salt, gurkemeje, løgpulver og gærflager.

 

Til 4 personer.

IMG_0049-kopi

HVID BØNNEDIP

Med cannellinibønner, hvidløg, persille eller basilikum, paprika og lime.

 

Til 4 – 6 personer.

EDEMAMEBØNNEDIP

Lækker dip med edemammebønner, hvidløg, tahin, citron og spidskommen.

 

Til 4 – 6 personer.

edemammebønnedip-kopi

HAYDARI

Med peberfrugt, vegansk feta, persille og krydderier.

 

Til 4-6 personer.

PORTOBELLO WELLINGTON

Lækker Portobello Wellington med spinat, karameliserede løg og portobellosvampe.

 

Opskriften er til 4 personer.

pw

SVAMPE STROGANOFF

Med blandede svampe og både stærk, sød og røget paprika.

 

Til 4 personer.

KÅLSALAT MED BUTTERNUT SQUASH

Frisk salat med saltede mandler, granatæble, rosmarin og citrusvinagrette. 

 

Opskriften er til 4 personer.

RØDBEDETATAR

Med peberrodsdild-mayo, rugbrødschips, syltede rødløg og avocado. 

 

Til 4 personer.

SHEPHERD'S PIE

Med bladselleri, røde linser, Naturli’ minced og worcestershire sauce. 

 

Til 4 personer.

sp

FREDSFISK

Lavet på pastinakker, kikærtemel og panko- eller almindelig rasp. 

 

Opskriften er til 4 personer.

HØNSEFRISALAT

Lavet med Hälsans Kök filet pieces, champignon, asparges, Alpro proteinyougurt og Hellmann’s veganske mayo. 

 

Til 4 personer.

IMG_8509

kontakt os

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at booke os til et arrangement? Så tøv ikke med at kontakte os!