fredsfisk

Opskrift

Ingredienser

 

Til 4 personer

  • 2-3 pastinakker (vælg gerne nogle som er tykke og gerne hele vejen ned)
  • 1 dl. kikærtemel (eller almindelig mel)
  • 1 dl. vand
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. salt
  • Lidt peber
  • 1-2 dl panko – el. almindelig rasp

Remoulade

  • 1 dl. finthakkede syltede grøntsager (eksempelvis syltede løg og asier)
  • 2 spsk. hakkede kapers
  • 1 gulerod i meget små tern (dampede møre og afkølet)
  • 0,5-1 revet æble
  • Ca. 1 dl. Alpro protein yoghurt (Netto)
  • 0,5 dl. Hellmann vegansk mayo
  • 1-2 tsk. sukker
  • Karry, spidskommen, salt, gurkemeje og peber

Fremgangsmåde

 

Skær pastinakker i 1⁄2 cm tykke skiver på langs. Kog dem til de er næsten møre, men stadig faste.

Pisk melen sammen med vand, lidt karry, salt og peber til konsistensen er som piskefløde.

Gør en tallerken klar med rasp. Vend de afkølede pastinakker i dejen og derefter i raspen. Steg dem derefter på panden i en blanding af smørblok og olie til de er gyldne på begge sider.

Remoulade

Bland ingredienserne sammen og smag til med karry, spidskommen, salt, gurkemeje og peber.

kontakt os

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at booke os til et arrangement? Så tøv ikke med at kontakte os!